Vraag en aanbod

Het beleid met betrekking tot de Vraag & Aanbod pagina vindt u hier.

Te koop:

Drascombe longboat cruiser.

Geheel geschilderd in tweecomponenten, nieuwe matrassen, zonnecel,  goed werkende Yamaha 6 pk, anker met loodlijn, fenders, electrische lenspomp,  incl. Kalf kanteltrailer.

 Vraagprijs 11.500.

Voor meer informatie:

ennekerichards@gmail.com

adv (10/21)

Te koop

Voor Drascombe Coaster. Kuiptent 

Maten:

 Aansluiting ruim 150cm

Diepte tot aan tunnel 120cm

Het betreft een oudje maar weinig gebruikssporen. Zeer zwaar tentzeil.
Ik weet niet of alle (oudere) Coasters deze setup hebben. De kuiptent valt over de buiskap. Die moet dan over zeven uitsparingen beschikken. Daardoor gaan de bevestigings strips. De opening zit aan de achterkant. Een flap die met klittenband sluit. Wij hebben de kuiptent vorig jaar de hele zomer gebruikt, hij is waterdicht! Inclusief tentstok voor door de tunnel. Prijs €75

Ophalen in Almere

Gr Juup Dales

adv 06-21

Te koop

Drascombe Cruiser Longboat, bouwnr. 344, donkerblauwe romp, de Lelgoes. In jan.’17 geheel gereviseerd, nieuwe kunststof kimmen vastgezet met RVSmoer en boutjes. Kielbalk voor groot deel vernieuwd.Midzwaard opnieuw gegalvaniseerd en nieuwe zwaardas mbv RVS platen op kielbalk. Nieuwe bazaan en rolfokhoes. Nieuwe lades en opbergvakjes in kajuit. Tredmaster gelijmd op kajuitdak als antislip en isolatie. Alle loze ruimtes gevuld met schuimblokken voor drijfvermogen. Een kuippomp voor zowel binnen als kuip. In kajuit aan BBvoor een patrijspoort, op dak een ventilatierooster. Een Danford-anker + ankerlijn + RVS ketting. Een kompas. 2 riemen + lange stuurriem/boom. Boot zit goed in de verf. Yamaha bb moter, als nieuw, 8 pk. Hawk trailer, ongeremd voor 950 kg, als nieuw. Vraagprijs: E11.500 Contact: W.J.Berghuis tel; 0512-518443 of 06-58853183 (vroeg of ’s avonds het best bereikbaar)

Adv 05-21