Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerbijeenkomst 2024

6 september 17:00 - 8 september 17:00

Het bestuur van WSV Blinckvliet verwelkomt de NKDE Zomerbijeenkomst 2024 op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september 2024 in Zuidland!

Het adres:

WSV Blinckvliet
Krommedijk 15a
Zuidland

Er is mogelijkheid tot hellingen, kranen, (beperkt) kamperen, stallen van rollend materieel op het afgesloten haventerrein, terras en gezellige haven met directe toegang tot het Haringvliet.

Zie ook dit artikel op onze site

INSCHRIJVINGSPROCEURE

Inschrijven kan door het invullen van ons NKDE-formulier –>Aanmeldingsformulier <–.

U kunt het formulier downloaden en op uw PC invullen. Dat bevordert de leesbaarheid. In verband met de eisen die onze verzekeringsmaatschappij stelt, moet het formulier echter nog wel worden voorzien van een ‘echte’ handtekening.

Vul het formulier dus in, print het uit en zet uw handtekening en stuur daarna een foto of scan van het ingevulde en ondertekende formulier naar –> De Admiraal <–

Ook niet-donateurs zijn welkom.

De zomerbijeenkomst is in de eerste plaats bedoeld voor donateurs van de NKDE die met hun eigen Drascombe (en bemanning) willen deelnemen. Maar de bijeenkomst staat ook open voor belangstellenden die (nog) geen NKDE-donateur zijn maar eens nader kennis willen maken met Drascombes en de NKDE.

Wie als niet-donateur de Zomerbijeenkomst wil bijwonen, wordt verzocht om dat even te melden bij onze secretaris, José Oost (email: secretaris@nkde.nl). Geef dan ook even aan of u de gelegenheid wilt hebben om als opstapper mee te varen met een van de deelnemende Drascombes.

De opzet van onze Zomerbijeenkomsten is dat zij in beginsel zeer laagdrempelig zijn en geschikt voor elk type Drascombe en elke gradatie van zeil-ervaring (van ´beginner’ tot ‘oude rot’). Maar toch is het altijd verstandig om kennis te nemen van onze Richtlijnen voor deelnemers NKDE-rallies.

Gegevens

Begin:
6 september 17:00
Einde:
8 september 17:00

Locatie

blinckvliet
Krommedijk 15a
Zuidland, Nederland
+ Google Maps