Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsbijeenkomst 2019

23 maart, 2019 14:00 - 20:00

Natuurmonumenten is bereid gevonden de 2019 Voorjaarsbijeenkomst te verluchtigen met een presentatie over de geschiedenis, de ontwikkeling, de actuele stand van zaken en de toekomst plannen rond Marker Wadden.

Sommige van u schijnen er al te zijn aangelopen en konden vastknopen. Anderen lukte het helaas niet de havengelden per app te voldoen. Slechts een enkeling werd uitgenodigd voor het avondmaal en sterren kijken met de enthousiaste vrijwillige havenmeesteressen.

Daarnaast staat tijdens de Voorjaarsbijeenkomst het jaarlijks prijzenfestival van de NKDE foto- en verhalenwedstrijd op het programma. Maar ook het antwoord op de vraag of de De heer G.Th.M. te Kloese – arts – wisselminiatuur dit jaar uitgereikt zal kunnen worden. De nieuwe en de scheidende penningmeester zijn natuurlijk aanwezig, evenals de ongeëvenaarde, binnenkort scheidende-, alsmede de nieuwe Kringsecretaresse!

Voor informatie over de verschillende Hemelvaart Smiscruises Om de Oost en Om de West vanuit Lauwersoog en Harlingen staan zowel beide admiralen als hun rear admirals paraat. Ook zal er aandacht besteed worden aan de Pride of the Fleet bokaal die onder auspiciën van de KMJC voor de eerste keer op 21 september vanuit Den Helder gevaren wordt.

En er zijn op 23 maart schippers die zomertochten zoals bijvoorbeeld die naar de UK in verband met de 40 jaar Drascombe Coaster festiviteiten in Weymouth komen promoten of hun plannen voor deelname aan de tiende editie van La Semaine du Golfe du Morbihan met u willen delen.

 

1400 – 1430 ontvangst met koffie en thee

1430 – 1545 Natuurmonumenten presentatie: Marker Wadden door Rita Oppenhuizen

1545 – 1600 pauze

1600 – 1700 prijsuitreiking, programma 2019, Stichting NKDE

1700 – 1800 borrel

1800 – 2000 diner

Het middagprogramma en het diner zijn zoals gebruikelijk toegankelijk voor Drascombevarenden, schippers en opstappers. Maar ook geïnteresseerden die hun licht eens willen opsteken over de praktijk van het schipperen met een Drascombe zijn uiteraard meer dan welkom!

De entree ’s middags is gratis, voor het diner wordt een bijdrage van 30,- euro per persoon gevraagd. Het diner bestaat uit voor- en hoofd gerecht waarna dessert met koffie of thee. Hierbij is de keuze vegetarisch, vis of vlees. De Krachtcentrale keuken met chef Tarek Zaouia aan het roer is in korte tijd uitgegroeid tot een Geheimtip ver buiten de Gooi en Vechtstreek, de entresol is voor de NKDE gereserveerd.

Aanmelden (in verband met de voorbereidingen) voor zowel middag en/of avond liefst NU, maar kan uiterlijk tot en met zondag 17 maart. Als u mee eet graag even vermelden of vegetarisch, vis of vlees uw voorkeur heeft. Stuur uw bevestigings mail naar secretaris@nkde.nl

Gegevens

Datum:
23 maart, 2019
Tijd:
14:00 - 20:00

Locatie

De Krachtcentrale
Havenstraat 76
Huizen,1271 ADNederland
+ Google Maps