Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsbijeenkomst 25 maart 2023

25 maart, 2023 14:00 - 21:00

De opening van het seizoen, centraal in het land met een interessante spreker!

U bent vanaf 14 uur welkom bij De Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht waar de koffie klaar staat. Deze is zowel over de weg als op eigen kiel goed bereikbaar. Als u met de auto komt krijgt u de code voor de slagboom na aanmelding.

De befaamde meteoroloog Henk Huizinga (van Nimos Meteo en het Zilt Weekend Weerbericht) geeft een boeiende en leerzame presentatie over allerlei weer- en wind-gerelateerde zaken die voor ons als Drascombe-varenden belangrijk zijn.

Het programma bestaat verder uit het bekende prijzenfestival en een sneak preview van de overige tochten die op de agenda staan dit jaar.

We sluiten het middagprogramma af met een borrel (drankjes op eigen kosten). Voor wie wil blijven eten wordt een smakelijk stamppotbuffet geserveerd (ook vegetarisch), deelname aan de Voorjaarsbijeenkomst is gratis voor donateurs, als U wilt blijven eten zijn de kosten 25 euro.

Aanmelden via het secretariaat, uiterlijk 22 maart via >> Deze email << als u blijft eten is uw aanmelding pas compleet na betaling van 25 euro aan de penningmeester onder vermelding van “Deelname Voorjaarsbijeenkomst”:

Bankrekening: NL83 TRIO 0379 5416 96
Tnv Stichting Nederlandse Kring van Drascombe Eigenaren

Gegevens

Datum:
25 maart, 2023
Tijd:
14:00 - 21:00
Evenement Tags:

Locatie

Koninklijke watersportvereniging Loosdrecht
Oud-Loosdrechtsedijk 151
Loosdrecht, 1231 LT
+ Google Maps