Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smiscruise gevorderden

8 mei 14:00 - 12 mei 17:00

Onder leiding van Peter Kiers/Coaster Batyr.

Deelname staat open voor eenieder die zelfredzaam en zelfstandig een Drascombe kan bevaren op het wad en de kustwateren. En er niet voor terugdeinst om ook met windkracht 6Bft uit te varen.

Vijf dagen genieten op het oostelijk wad, waarbij we de routering en planning afstemmen op de behoeften die in de groep leven. Zorgeloos meevaren of actief meeplannen; het kan allebei.

Zorg er voor dat de boot ‘fit to go’ is en neem water/proviand mee voor de volle periode. Ga er vanuit dat we in principe geen havens aandoen, maar dit zal uiteindelijk in het ‘groepsproces’ bepaald worden.

Palaver op woensdag 8 mei om 14.00 in de haven van Noordergat te Lauwersoog. Afhankelijk van weer en tij kiezen we om 15.00 de ebstroom naar de west of na kentering van het tij de vloedstroom naar de oost. We komen zondagmiddag 12 mei weer terug. Nadere informatie volgt na de aanmelding.

Aanmelding is compleet alleen na printen, invullen, en ondertekenen van het –>Aanmeldingsformulier <–, stuur een foto of scan naar –> De Admiraal <–

Gegevens

Begin:
8 mei 14:00
Einde:
12 mei 17:00

Locatie

Jachthaven Noordergat
Noordergat 1
Lauwersoog, 9976 VR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie