Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prefeeder Smiscruise Oost

13 mei, 2017 - 25 mei, 2017

Voor de Drascombe-varenden die de tijd hebben en/of willen nemen om op een ontspannen manier naar Lauwersoog te varen om daar aan te sluiten bij de Smiscruise Oost. Start is in Marina Muiderzand waar een uitstekende trailerhelling is en voldoende parkeergelegenheid (Op eigen kiel aansluiten is natuurlijk nog mooier). Misschien kunt u ook ergens tussentijds aansluiten als dat zo uitkomt. SMS contact met de vloot is altijd mogelijk.

Na afloop van de Smiscruise Oost wordt er altijd wel weer vervoer van Lauwersoog naar de Marina Muiderzand gevonden om auto en trailer op te halen. Of als tegen die tijd de wind in de oosthoek zit is een terugtochtje onder zeil ook niet verkeerd.

Doordat we ruim de tijd hebben hopen we vele bekende en onbekende plekken in en om het Marker/IJsselmeer aan te doen en als het meezit alle Waddeneilanden. Overnachtingsplekken zijn een relaxte mix van havens, anker-en droogvalplekken.

Zorg dat uw boot op orde is en uitgerust met een degelijke stuurriem. Indien gewenst kunnen we dat sturen vooraf op het IJsselmeer oefenen. Als u voor het eerst het wad opgaat bevelen we de droge Smiscruise van harte aan.

We kijken er al naar uit!

 

Rob Moot

Coaster Zandloper

Gegevens

Begin:
13 mei, 2017
Einde:
25 mei, 2017

Locatie

Marina Muiderzand, Almere
IJmeerdijk 4
Almere,1361 AANederland
+ Google Maps
Telefoon:
036-5369151

Organisator

Rob Moot
Telefoon:
0624205959