Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NKDE Voorjaarsbijeenkomst 2018

24 maart, 2018 13:15 - 20:00

U bent van harte welkom vanaf 13.15. Het officiële programma begint om 14.00.

In de historische vestingstad Elburg lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Een wandeling door deze voormalige Hanzestad is zeker de moeite waard.

Ons programma is aantrekkelijk en afwisselend met o.a. een presentatie over stromingen, bewegingen en veranderingen in ons favoriete vaargebied, de Waddenzee.

Daarnaast bezoeken we het Bottermuseum aan de haven dat speciaal voor ons open is. Gidsen vertellen ons over de vistechnieken in het verleden toen Elburg aan de Zuiderzee lag en over de bouw en renovatie van de botterschepen.

(link: https://www.botterselburg.nl/pagina_output.php?id=11)

Verder deze middag informatie over de Smiscruises en enkele andere door leden georganiseerde tochten en natuurlijk de uitslag van de verhalen-en fotowedstrijd.

Vanaf 18.00 kunt u aanschuiven bij het uitgebreide 2-gangen buffet ‘Elburgs Pracht’. De eerste gang geeft keuze uit verschillende salades en diverse gerookte vissoorten. De tweede gang uit diverse warme vlees- en visgerechten. (Als u dit vooraf opgeeft is er voor de vegetariërs een aparte schotel). Koffie met chocolaatje toe. Voor € 14.50 kunt u dit buffet toch niet aan u voorbij laten gaan!

Parkeren: Het Schootsveld ten ZW van de vesting; 5 minuten lopen naar Restaurant De Haas dat midden in het historisch centrum ligt.

Over het water: ligplaatsen beschikbaar in de aanloopvaart van Elburg bij de oude haven. Daar is ook een modern sanitair-gebouw; 15 minuten lopen naar De Haas.

Aanmelden met vermelding van het aantal personen voor middagprogramma en buffet (en evt vegetarisch) bij penningmeester@nkde.nl. Het middagprogramma wordt u door de kring aangeboden. Uw aanmelding voor het buffet wordt definitief na ontvangst van € 14.50 pp op NL76 ABNA 0503 7264 00. tnv R.Moot inzake NKDE.

 

 

 

Gegevens

Datum:
24 maart, 2018
Tijd:
13:15 - 20:00

Locatie

Restaurant De Haas, Elburg
Jufferenstraat 21
Elburg,8081 CPNederland
+ Google Maps