Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elfwatertocht

12 juli, 2018 - 15 juli, 2018

Zaterdag 14 juli wordt een grote parade van fossielvrij rijdende voertuigen naar Leeuwarden georganiseerd en letterlijk parallel daaraan van vaartuigen.

Donderdag 12 juli wordt een ‘aanvoertocht’ georganiseerd vanuit Overijssel, open voor vaartuigen uit alle provincies. Die tocht vindt plaats vanuit de Driewegsluis over de Jonkersvaart naar het eilandje Marchjepolle in het Tjeukemeer. Daar is onder meer ’s avonds een locatietheatervoorstelling: Weispield, dreame oer de Tsjûkemar. https://www.iepenloftspulbantegea.nl/weispield/.

Roeivereniging ”t Diep’ in Steenwijk organiseert voor roeiers een toertocht over een deel van deze route , en de historische ‘zomp’ uit Gramsbergen,  zie link, die ik mee heb helpen bouwen en waar ik nu als een van de schippers met groepen op vaar, zal zeer waarschijnlijk ook meedoen. Naar verwachting zal er veel publiciteit omheen zijn, onder meer van de NOS.

Meer informatie kun je vinden op en via de website van Natuurlijk Varen . Deze zal later naar verwachting later verder aangevuld worden met preciezere gegevens. Als je mee wil doen is het wellicht zinvol dat bij mij te melden.

Gegevens

Begin:
12 juli, 2018
Einde:
15 juli, 2018
Bekijk de site van Evenement

Locatie

driewegsluis
Lindedijk 2
Nijetrijne,8481 KHNederland
+ Google Maps

Organisator

Dirk Branbergen
E-mail:
dirkbranbergen@gmail.com