Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Draskamp Kids Event & Nederlands Scaffie Genootschap

15 juli, 2016 - 18 juli, 2016

2014_ag_11_gr

 

De locatie wordt gewijzigd van Gaastmeer naar Oudega SWF, op slechts enkele kilometers van Gaastmeer. Het vaarwater rond Oudega is vergelijkbaar met Gaastmeer, kleine rustige meren zonder doorgaand verkeer. 

 

Wij zijn welkom op watersportcamping de Bearshoeke, www.bearshoeke.nl.

Deze camping is helemaal ingericht op kinderen, met een prachtig zwemstrandje, speeltoestellen, plek om te voetballen en een overdekte recreatieruimte om te knutselen of vast een tekening voor de tekenwedstrijd te maken bij slecht weer. Ook beschikt de camping over een prima trailerhelling waar iedere Drascombe goed te water kan. Ander drijvend materieel zoals zwembanden, luchtbedden, rubberboten, kano’s en Optimisten zijn zeer welkom.

Overnachten zal in het algemeen plaats vinden in tenten of aan boord, beiden kan. Boten kunnen in het haventje bij de camping of langs de oever neergelegd worden. Voor de luxe kampeerders onder ons (zijn die er???) zijn beperkt trekkershutten beschikbaar, echter wees er snel bij, het seizoen is half juli in volle gang. Voor overnachting gelden de tarieven zoals vermeld op www.bearshoeke.nl.

Bij belangstelling verzoek ik de aanmelding, eventueel voorlopige aanmelding, spoedig te doen zodat er ruimte op de camping beschikbaar kan worden gehouden. Er is reeds voor een beperkt aantal tenten een reservering gedaan.Een opmerkelijke samenwerking tussen de allerjongsten en allerkleinste bootjes. Pizza’s eten, pannenkoeken bakken, zwemmen, kamperen, wifi en 4G netwerken, chillen en ook wat varen als we daar zin in hebben met de kids.
Maar ook comfortabel vanuit de camper, bungalow of tent dagtochtjes met de Scaffies door Friese sloten en meren, onder lage vaste bruggetjes voor de wat meer seniore Scaffie eigenaren. Alle schepen welkom, vooral ook geschikt voor de kleinere schepen, de allerjongsten en van comfort genietende schippers.

Longboat Brave, Sytse Terpstra
Scaffie Lucie, Michel Maartens

Aanmelden via Draskamp Kids Event 2016
Aanmelden via Nederlands Saffie Genootschap 2016

Gegevens

Begin:
15 juli, 2016
Einde:
18 juli, 2016

Organisator

Sytse Terpstra

Locatie

Oudega SWF, Friesland