NKDE
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

maart 2019

Voorjaarsbijeenkomst 2019

23 maart, 2019 12:00 - 17:00
Locatie Volgt

Menig NKDE’er luidt straks het nieuwe vaarseizoen in door de Voorjaarsbijeenkomst bij te wonen. Dit evenement biedt niet alleen gelegenheid om elkaar weer eens te zien na de winter, ook staat er altijd een interessante lezing of een bezichtiging op het programma en als afsluiting een eenvoudige edoch voedzame maaltijd. De belangstelling is altijd groot; vorig jaar waren er meer dan zeventig Kringleden en geïnteresseerden present.

Meer weten »

mei 2019

Smis Feeder ‘Om de Oost’

25 mei, 2019 - 29 mei, 2019
Jachthaven Noordergat, Noordergat 1
Lauwersoog, 9976 VR Nederland

nadere info volgt

Meer weten »

Smiscruise ‘Om de Oost’

29 mei, 2019 - 2 juni, 2019
Jachthaven Noordergat, Noordergat 1
Lauwersoog, 9976 VR Nederland
+ Google Maps

Deze tocht is voornamelijk bedoeld voor schippers die nog geen of weinig vaaruren op zout hebben, maar voor wie het wad per Drascombe toch onweerstaanbaar trekt. Voorafgaand aan Om de Oost wordt een Feedercruise gevaren, deze vertrekt ook vanuit jachthaven Noordergat te Lauwersoog.

Meer weten »

Smiscruise ‘Om de West’

29 mei, 2019 - 2 juni, 2019
harlingen, Noorderhaven
HArlingen, Nederland
+ Google Maps

Cptn. Chris zet vanuit Coaster Olle de koers uit voor de route 'Om de West', een tocht die de opvarenden beduidend meer uitdagende omstandigheden biedt. Hier dus geen rear-admiral faciliteiten!

Meer weten »

juli 2019

Veertig-jarig jubileum Drascombe Coaster

12 juli, 2019 - 15 juli, 2019

Terug in de tijd: in 1978 tekenden John L. Watkinson en Chris Westell voor Honnor Marine (Totnes) Ltd. de eerste schets voor de eigenzinnige Coaster als opvolger van de legendarische Cruiser Longboat. Een jaar later werd de eerste geproduceerde Drascombe Coaster uit de mal bevrijd. Om die veertig-jarige mijlpaal te vieren organiseert Sharon Geary-Harwood van Churchouse Boats Ltd. een jubileum-weekeind in Weymouth waarbij niet alleen Coaster schippers maar Drascombes uit alle windstreken gedurende drie dagen een feestelijk programma wordt aangeboden.

Meer weten »

september 2019

Zomerbijeenkomst 2019

6 september, 2019 - 8 september, 2019
Workum, Suderséleane 25
Workum, 8711 GX Nederland
+ Google Maps

De jaarlijkse Zomerbijeenkomst vindt in 2019 plaats op een plek waar zowel de Friese meren, het IJsselmeer als de Wadden vrijwel onder handbereik liggen: het Friese Workum. De locatie leent zich goed om op eigen kiel naar toe te varen en het vaargebied ter plaatse biedt aansprekende mogelijkheden om de dagprogramma’s in te vullen. De voorlopige datum is 6-8 september, deze zou nog kunnen veranderen! Binnenkort meer informatie

Meer weten »

Pride of the Fleet-bokaal

21 september, 2019
KMJC, Bevesierweg
Den Helder,
+ Google Maps

De Koninklijke Marine Jacht Club houdt op 21 september vanuit haar haven in Den Helder de jaarlijkse Dorus Rijkerstocht (genoemd naar de beroemde redder). Omdat er inmiddels een ruime handvol Drascombes is 'gestationeerd' in de Helderse jachtclub, heeft de KMJC in overleg met de NKDE besloten een aparte Drascombes klasse op te nemen in het wedstrijdprogramma. Daardoor kan iedere Drascombe-schipper deelnemen aan de wedstrijd, waarbij speciaal voor de ‘Dras-klasse’ de zogeheten ‘Pride of the Fleet-bokaal’ wordt uitgereikt aan de winnaar.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen