Voorjaarsbijeenkomst

Het verheugt De Kleine Kring u te kunnen melden dat we voor de aanstaande Voorjaarsbijeenkomst oceaan roeier en wereld omzeiler Mark Slats hebben weten uit te nodigen!

In een uitermate boeiende en soms bloedstollende presentatie verhaalt Mark onder het motto Nothing Is Impossible van zijn avonturen te water. Niet alleen over zijn deelname aan de Golden Globe Race 2018, maar ook over zijn dertig dagen durende solo roeitocht (zo’n 2.600 nm) van La Gomera naar Antigua het jaar daarvoor.

Naast Mark zijn er natuurlijk de nadere bekendmakingen van de 2020 Cruises en Rallies. Maar ook de uitslag van de foto- en verhalen wedstrijd staat op het programma, evenals de uitreiking van de De Heer G.Th.M. te Kloese ~ arts Wisselminiatuur.

Drascombevarenden, opstappers en geïnteresseerden zijn op het haventerrein van de Stichting Jachthaven Huizerhoofd te gast bij BOOT Eten & Drinken, Ambachtsweg 65 te Huizen.

Welkom vanaf 1400, programma van 1430 tot de borrel rond 1700. Altijd een aanrader is de daarop volgende gezamenlijke maaltijd vanaf 1800. Keuze daarbij tussen vegetarisch, vlees, vis of vegan. Met al uw eventuele, vooraf doorgegeven, dieet wensen wordt rekening gehouden

Gezien de beperkte ruimte graag aanmelden, zowel voor het middag programma als voor het avondmaal (met eet wensen) liefst nu, maar toch uiterlijk 15 maart. Toegang op basis van wie het eerst komt die het eerst maalt ’s middags gratis. De kosten voor het driegangen diner bedragen 23,50 euro, drankjes zijn voor eigen rekening.

Uw aanmelding voor zowel middagprogramma en/of avondmaal graag per email aan secretaris@nkde.nl. U ontvangt een bevestiging van uw deelname. Voor het mee eten ook, maar dan na ontvangst van uw betaling à 23,50 euro per persoon aan de Penningmeester op NL83 TRIO 0379 5416 96.