Sfeerimpressie Smiscruise 2018

Voor de Smiscruisers van 2018 zal deze selectie van  foto’s een heerlijke herinnering oproepen.

De thuisblijvers kunnen met deze foto’s van Harm Slomp een beetje sfeer opsnuiven en wie weet… misschien zich daarna eens achter de oren krabbelen en denken: “Smiscruise 2019…. here we come!”

 

Prachtig toch deze romantische foto?

Het mysterieuze Wad, het ontembare Wad, het onstuimige Wad maar zeer zeker ook het romantische Wad! Als je deze foto ziet, wil je toch niets liever dan in je kuipje zitten en genieten van het uitzicht?

Gezellig samen

Het leuke van onze club is dat we prima alleen kunnen varen maar met net zo veel enthousiasme de gezelligheid opzoeken. Heerlijke scheepjes hebben we! En een fantastische groep gezellige leden..

Peper briest er op los!

En voor wie denkt, dat alleen grotere boten vaart kunnen maken, mis! Hier laat Peper zien hoe het moet, lekker de gang erin en genieten maar!

nog een keer Peper

 

De jongste schipperse a/b Tyke

Vergrijzing in de watersport?

Echt niet als het aan de Drascombes ligt! Zie hier de jongste schipperse op deze tocht, jong geleerd is een levenslang plezier!

Strandvergadering

Tsja, de meeste van ons hebben nog een ander leven naast de Drascombes… met vergaderingen en overleg en meer van dat soort werk-dingen.

Persoonlijk geven de redactieleden de voorkeur aan dit soort vergaderingen! Heerlijk de zilte lucht opsnuiven, benen strekken op het zand en genieten van onze nationale trots, het Waddengebied.

Meet en greet op het strand

Wat een ontzettende mazzelaars zijn de mensen die een Drascombe bezitten en daarmee aan tochten zoals de Smiscruise mee (kunnen) doen.

Recente studies m.b.t. ontspanning en onthaasting hebben aangetoond dat ontspannen in de natuur een van de betere methoden is om meer te genieten van je leven. Rondom groene gebieden (bossen en parken) en blauwe gebieden (rivier, plas en zee) wordt de ontspanningsfactor van de natuur nog eens extra verhoogd…. Iets in deze prachtige foto’s zegt mij dat wij Drascombe-vaarders dit prima begrijpen.

Harm Slomp, hartelijke dank voor deze prachtige foto’s!