TWW 2016 oost – update

Nog nooit vertoond, wegens een overdaad aan potentiële deelnemers is na de Smiscruise met Hemelvaart nu ook het TWW gesplitst in een westelijke en (wellicht) oostelijke route!

Zilt in de mist

Na ampel overleg met de schipper van Cruiser Longboat White hebben wij besloten om een korte TWW versie te varen. Zo is het tenslotte ook ooit gestart met Coaster Yraida in 1993. Drie vrije dagen schijnt voor ons loonslaven het uiterst haalbare dus wij vertrekken woensdag 9 november last light vanuit Makkum.

Het vaarplan ziet er ook iets anders uit, namelijk volledig Wind Guru afhankelijk richting de fameuze Eerste Slenk op Terschelling, wellicht zelfs Ameland en/of de Engelsmanplaat. Er is op voorhand besloten er een Herentocht van te maken.

Mochten er meerdere Drascombevarenden zijn waarvoor een hele week uit-Wadden te veel van het goede is, dan kunnen zij zich vanzelfsprekend op de bekende TWW voorwaarden bij ons aansluiten.

CR White

Mochten we elkaar voor die tijd niet meer spreken dan wens ik allen een voorspoedige en vooral veilige vaart, viel Spaß, Hals- und Beinbruch. De verhalen volgen!

Coaster ZILT
Gert Schouten