Electro Berichten aan Drascombevarenden

Sinds jaar en dag werd de NKDE website ElectroBaD tot grote hoogte ontwikkeld, gebouwd en beheerd door CR White Seal schipper Frans Schaake. Na een oproep begin 2015 en lancering van de nieuwe website op de 2016 Voorjaarsbijeenkomst te Muiden werd er dan ook een nieuwe ElectroBaD redactie gevormd.

Anita van der Haven

Nu de nieuwe site meer en meer vorm begint te krijgen stellen we ons dan ook graag eens voor. Sinds april 2016 wordt het ElectroBaD-meesterschap ingevuld door Anita van der Haven (CR Seagull), Vincent Boeschoten (D22 Camino) en Wim Oostra (CR Andromeda). Samen met BaDmeester Gijs van Kemenade ( DB Ostria en CO Antaris) proberen we de ElectroBaD up-to-date te houden en jullie verhalen, aankondigingen foto’s en clips op een aantrekkelijke manier te presenteren.

 

 

Vincent Boeschoten

Naast de verbeterde toegankelijkheid op mobiele schermen is een van de voordelen van de nieuwe opzet dat het eenvoudiger is om blogs te publiceren. Voorbeelden daarvan zijn het Smiscruise West blog en Downhill Brittany Cruise blog. Wij denken dat dit een goede manier is om snel je ervaringen behalve met Kringgenoten via één klik ook te delen met de rest van de wereld.

Wim Oostra

Wil je een blog starten, een verhaal insturen, clips en/of foto’s plaatsen of een cruise aankondigen neem dan vooral contact met ons op via het redactie adres (redactie.nkde[apestaartje]drascombe.nl). Ook suggesties voor verbeteringen, aanpassingen of andere content worden erg op prijs gesteld!

NKDE
Redactie ElectroBaD