Draskamp Kids Event 2016

In de eerste week van mijn zomervakantie ging ik met mijn vader (Reinier) naar Friesland voor het Draskamp Kids Event. Wij hadden geen boot maar wel een tenje mee.

Toen we aankwamen zagen we, Sytse, Monique, Thomas en Pepijn. Zij hadden wel een boot mee, de Baldr ( geen Drascombe ).Toen werd ik al snel door Thomas en Pepijn gevraagd om in een Optimist te varen, en dat wou ik graag doen. De eerste keer dat ik erin ging viel het wel mee met de wind. Maar de keer daarna was er een stevig windje, mijn boot waar ik in zat ging helemaal schuin, er sloegen veel golven in de boot!

Draskamp Kids Event: Optimist met Scaffie

Toen een paar uur later ging ik met Thomas en Pepijn een ijsje halen, we gingen er met het motorbootje naartoe. We kwamen daar aan en we deden de motor uit en gingen een ijsje halen. Toen we trugkwamen moesten we de motor aan zien te krijgen en dat lukte mij maar niet dus moesten we terug peddelen! De volgende avond ging ik nog naar de pizzaria met andere mensen die ook een Drascombe hebben om daar eten. Ik koos eeen gewone pizza , je kon ook kiezen voor een kinderpizza en ik kreeg maar de helft van mijn pizza op, niet zo slim dus. We sloten het weekend af met een duik in het koude water!

Gesreven door Matthijs

Koud water volgens Matthijs