Nieuwe Chef

Grappig waar je al niet verzeild kunt raken met je Drascombe…

Op het IJsselmeer, Sneekermeer en de Waddenzee, dat ligt voor de hand, maar blijkbaar óók op de receptenpagina van de website van de kring!

Maar hoe kom je daar verzeild en waarom?

Als beginnende Drascombiaan pluis je zelf natuurlijk de hele website uit en geniet je van alle informatie die daar wordt aangeboden. Je ontmoet ook eens wat verenigingsleden in levenden lijve en je bespreekt wat dingen die je doet. En voordat je het weet, kan die ontmoeting uitgroeien tot een eigen blog (Lytse Vilja). Als het schrijfvirus je dan eenmaal te pakken heeft.. blijf je aan de gang en volgt er nog een blog (Drascrumbs).

Ik ben Liane, getrouwd met Henk, moeder van 2 dochters en enthousiaste (buiten-) kokkin. Zo‘n 20 jaar kampeer en vaar ik al met veel plezier, in allerlei voer- en vaartuigen. Koken doe ik meestal zelf, uit eten is niet zo aan ons gezin besteed. Door deze outdoor-ervaring ontbreekt het ook niet aan onderwerpen voor mijn blogs. Er liggen al aardig wat artikelen in concept op de plank en zij zullen langzaam het blog gaan vullen.

Maar vooral voor de recepten was er ook ruimte op de verenigingswebsite, vandaar dat ik gevraagd ben om de .kookrubriek. te gaan voortzetten. Enthousiast heb ik ja gezegd, en zo raak je dus verzeild op deze website…
Ik ben redelijk praktisch van aard, vandaar dat de recepten ook praktisch zullen zijn. Een aantal familiefavorieten is al uitgebreid op de camping of in het wild uitgetest, maar zij zullen dit seizoen ook op Lytse Vilja worden gekookt. Een boot kookt toch net even anders als een open vuur op een mooi stukje land en dan kan ik tenminste met een gerust hart zeggen dat het gerecht makkelijk te koken is op een Drascombe. Waar toepasselijk zal ik naar mijn blog verwijzen voor achtergrond informatie over de recepten, gebruikte voorwerpen, technieken, voorbereidingen thuis etc.
Smakelijke groeten!
Liane de Boer

Drifter 22 Lytse Vilja